Dimineti bune

Imi plac diminetile: ascund noi promisiuni. Tristetea care invaluie apusul in fiecare seara,se sterge si puf! odata cu rasaritul sanse noi,idei noi,sperante noi…din nou, pentru noi .

Imi place orasul clipind inca din ochii adormiti,oamenii trecand grabiti cu o gogoasa in mana,sau un ziar,incercand sa vada rapid ce au pierdut, cat timp au dormit. Parcul gol,cu iarba tunsa marunt si in care roua sclipeste ,in razele deocamdata caldute ale soarelui . Aerul inca racoros,autobuzul in care miroase frumos si conversatiile sunt pe ton relaxat si scazut…lumea inca doarme.

Sunt interesante anumite locuri,la anumite ore, golite de oamenii care misuna continuu,alergand dupa problemele zilnice: biserica atunci cand nu e slujba, statiile de autobuz,cand nu mai circula nimic,strazile la 4 dimineata,cand chefurile s-au terminat si cei care pleaca la lucru,nu s-au trezit inca, strazile din centru la prima ora a zilei,in luna august a concediilor,pliiiineeeeeeee de locuri de parcare!

Da,nu-mi place sa ma trezesc dimineata,dar odata ce am facut-o, o consider ca o victorie si plec sa cuceresc lumea…din nou!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s