Epopeea capacului de buda

Aveam un capac sonor, care cand il foloseai gemea. O vreme a gemut el, apoi am inceput sa gemem noi, ca a aparut o crapatura care te ciupea nu de…ci de picior. Era neplacut oricum si se impunea o masura urgenta. Drept urmare am inceput tacticoasa masuratorile.

Evident ca nu am nici o ruleta in toata casa si doar lucrez cu instrumente de masura electronice toata ziua. Am folosit o sfoara ,ca tineam eu minte ca au mai multe dimensiuni si trebuie ales cu grija. Asa atenta am masurat, ca a fost bun doar pe jumatate. Adica statea usor oblic. Am zis ca merge o vreme si asa, punem manere la gresie sau suspendam o franghie din tavan pentru pastrarea echilibrului. Curand capacul roz, asta nou si prost crescut a inceput sa ne pocneasca peste sale. Adica stai si tu linistit ca omul si daca te-ai miscat intr-un mod pe care el nu-l agreeaza, poc! ai furat-o. Cel mai tare e cand, fericit ca ai evitat scatoalca, te ridici si atunci, zbang! se tranteste cu zgomot in urma ta. Daca e in toiul noptii devine chiar distractiv. Stiu si vecinii de peste drum ca cineva a fost la baie.

De ciuda am inceput sa-l bruschez sa nu ma mai agreseze si cum cel mai destept cedeaza, si-a rupt un diblu. Numai bine ca sa nu mai stea deloc atasat la „locul cu pricina”. De data asta am apelat la un specialist, i-am zis ce am nevoie, am primit unul alb, compact. Evident ca la norocul care ma bantuie de ceva vreme, ceva trebuia sa nu se potriveasca: diblurile erau prea lungi si nu intrau in capac. Am ajuns la concluzia ca mai trebuie taiate, normal ca nici panza de bomfaier nu am in casa (ca doar am fost inteligenta cand am facut curat in boxa si am aruncat tot!!!) si am dat la cutit. Fain materialul ala plastic, dur, plin…mi-au iesit ochii de vreo cateva ori pana am taiat ambele dibluri. Victorie!!! In sfarsit se potriveste distanta dintre dibluri, cu cea dintre gauri. Evrika!!! Insurubez piulitele fluture si fericita cobor capacul sa-mi admir opera….

E prea scurt!!!!!!!!!!!! Vasul de toaleta e mai lung putin decat capacul!

M-am resemnat, imi voi lua o perinuta sa nu fac reumatism, pana reusesc sa fac rost de un alt capac!

Reclame

4 gânduri despre „Epopeea capacului de buda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s