Contraceptivul ideal

Am primit de la Mazgalica o leapsa mai demult si m-am gandit ca ar fi timpul s-o onorez. Intre timp am tot ocolit subiectul cautand o manevra de abordare.

Cum arata contraceptivul ideal? Eu l-as concepe in felul urmator: sa fie inalt, bine facut, intretinut la sala( de ce va grabiti la concluzii???) cu patratelele obligatorii pe abdomen, amabil, rabdator la toate talentele si figurile mele pre si post periodicei lunare, un bun ascultator, un bun strateg( ah,nu! asta era altul de l-au impuscat…). Ca s-a scurtez mi-as dori sa aibe forma unui barbat. Sa fie 2 in 1 . Daca tot e ideal pot sa-mi imaginez ce doresc eu, nu?

O alta varianta ar fi un contraceptiv cu detector si scaner. Adica in momentul in care il folosesti iti semnaleaza ce nu-i in regula cu cel care doresti sa…petreci noaptea. Nu, nu ma refer la suferintele lui interioare  sau la cuartul de la rinichi, ci la gandurile si sentimentele lui de a doua  zi, dupa „experienta incantatoare”. Cate dintre noi nu am suspinat cu mobilul in mana imaginandu-ne ca a pierdut numarul nostru de telefon sau ca un accident teribil i-a rupt ambele maini, iar cu alte prelungiri inca nu poate tasta? Sau tot la fel, cate dintre noi nu am oferit sex de consolare (noua sau lor) unor tipi care nu ne interesau iar in urmatoarea dimineata ei faceau planuri de nunta deja? Deci un contraceptiv-detector ar fi ideal daca face urmatoarele lucruri: „fugi!!! e slab la pat!”(adica nu cantareste prea mult!) ; „abandoneaza locatia, tipul e ca timbrul, s-a lipit de tine, scapi doar daca migrezi pe alt continent!” „wow, da tot ce poti, pe asta il asalteaza o multime de femei, daca pui mana pe el, om te faci!” „ai grija asta e obsedat, azi tu , maine tot etajul de la fabrica de confectii!”

Mai am in cap o varianta de contraceptiv, asta fiind utilizat doar de incepatori, pentru evitarea experientelor neplacute. In principal ar proteja de boli periculoase si de sarcina atat de temuta. In plus ar conferi calitati deosebite celui care il foloseste, adica mobilitate, imaginatie, curaj, inventivitate. Daca ai nevoie de el si in afara patului, o poti face, dar cred ca aici s-ar impune niste masuri restrictive, altfel am deveni cu totii prea competitivi!

In speranta ca ma citesc si ma vor folosi cu succes drept sursa de inspiratie si cercetatorii britanici, chinezi, francezi si canadieni care scot mereu rezultate de sondaje care de care mai uimitoare, va urez succese maxime in protejarea de evenimente nedorite!

Leapsa merge la: Gabriela, Carmen Negoita, Gabriela Elena, Noaptebunacopii, Mirela, Teo Negura, Cristian Dima, Coolnewz, Melami, Dama fara camelii si la toti cei care doresc sa o transmita mai departe.

Reclame

20 de gânduri despre „Contraceptivul ideal

 1. Pingback: Propunere legislativă de impozitare | Noaptebunacopii's Blog

 2. Hmmmm… Titlul corect pentru acel apart-detector şi pentru acest articol poate ar fii altul decât Contraceptivul ideal… Poate ar trebui să fie chemat… hmmm… să zicem „Cum să agăţ bărbatul perfect” sau „Feri-m-aş de rataţi şi nu ştiu cum” 😀
  O zi frumoasă!

 3. 😆 ce am mai râs!
  acuma sincer detectorul ăsta al tău ar face furori! are o mare rază de acțiune, zici că-i detector de arme interzise! ar trebui să-ți înregistrezi marca, să nu o fure careva.

 4. Pingback: Muzici de iarnă și colinde cântate de Enya « Mirela Pete. Blog

 5. Ce bine ca nu sunt femeie, sa vad lucrurile astfel :)) Nu pot prelua leapsa, din lipsa de timp, sper sa nu te superi, insa voi spune aici ca cel mai bun contraceptiv e lipsa EI… Cand insa o s-apara, s-a dus dracu toata contraceptia :))

 6. Se continuă partida de râs și aici! :))))))))))
  Contraceptiv cu mușchi și look sexy?! Păi ce să faci cu el? Măcar de-i puneai și tu o bărbie dublă și o chelie, acolo! Sau măcar burtă, să vezi contracepție! Rămâne scanerul! 😉
  O seară plină de haz!

 7. Pingback: BRAŞOV – NOAPTEA LA POARTA ECATERINA (2) « Carmen Negoiţă FOTOGRAFII ŞI GÂNDURI

 8. Pingback: Sur les ponts d’Avignon – Silavaracald

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s