Fara final dar cu multa muzica!

De cand ma stiu nu mi-au placut despartirile si cand nu am putut sa le evit, am incercat sa le scurtez pe cat posibil. Asa ca azi muzica va fi pe marginea subiectului acesta: fara sfarsituri sau macar fara alea triste si fara promisiuni de re-editari fericite.

Incepem cu o piesa dintr-un film, a carei sonoritate ma face sa ma simt ca zbor si-mi creaza o stare de optimism ( acum realizez de unde am visat ca zbor asta-noapte, de la catelul astuia!)

Continuand in nota optimista, am ales piesa Sandrei- Everlasting love, care-mi placea teribil acum multi, multi ani si a carui clip alaturi de Michael Cretu, ma distreaza si acum. Adevarul e ca detine niste gropite tare dulci (ea, evident!)

Acum fara sa va prind in butoiul cu melancolie, am redescoperit piesa urmatoare si fiind la subiect, am simtit eu ca s-ar potrivi. Mariah Carey -Endless love in duet cu Luther Vandross, de care eu n-am auzit, dar care se pliaza frumos pe vocea cantaretei. Un respiro sentimental tare simpatic!

Si pentru ca o voce superba ma duce cu gandul la o alta la fel de valoroasa, desi incet ajung sa devin off-topic, imi amintesc de Whitney Houston intr-o mare forma in Bodyguard si aleg o piesa la repezeala pentru ca-mi fac cu ochiul prea multe si as sta prea mult pe ganduri!

La finalul finalului, daca tot am luat-o pe aratura, ca sa nu va las melancolizati complet, o piesa care degaja energie pozitiva, cred ca se pot bate recorduri la zapacit covoare pe ea. Mi-ar fi placut cea cu imagini din film cu deliciosul Christopher Lambert, insa am gasit-o doar pe aceasta. Ador cimpoaiele si finalul picurat. Auditie maxima!

12 comentarii

 1. N-ai auzit de Luther Vandross?
  Nu-i bai,dar cauta si asculta-i muzica.E bun.
  Pai,ziceai ca nu-ti plac despartirile,ca incerci sa le scurtezi si cind colo,dai o gramada de muzica si mai stati putin sa o ascultati si pe asta,si pe asta ca-i din filmul acela, si pe asta ca…,in loc sa dai o jumatate de piesa si gata,hai,catre casa,ca oamenii astia s-ar culca!

   1. Da,ne-ai deschis apetitul si am stat si am ascultat muzica si intr-un tirziu ne-am amintit ca n-am iesit cu catelul afara si poate-l trece si dupa aia s-a luat curentul in tot cartierul si-am stat pe afara pina la doua jumate,ca intrerea e cu zavor electric si ce …Iti dai seama ce proaspeti sintem azi la lucru…

   2. vaaaaaaaaiiiiiiiii, las ca in tot raul e si si un bine: e vineri si urmeaza weekendul!
    chestia cu zavorul ma pune pe ganduri. daca se ia curentul 2zile, nu mai intrati in casa?

   3. De iesit se poate.Zavorul are si posibilitate manuala din interior.Dar la ora 2 noaptea n-am sunat nici un vecin,ca n-aveam chef sa iau bataie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s