Muzica in duet, triplet…

Ocazional marii artisti se aduna si-si pun vocile la unison, creand piese deosebite, unele devenind sountrack-uri remarcabile. Pentru inceput aleg un clip din „All for one”, cu Brian Adams, Sting si Rod Stewart. E un clip deosebit in care Rod Stewart a mai luat ceva in greutate, dar isi pastreaza clasa si vocea inconfundabila, Brian Adams caruia imi doresc de mult timp sa-i dedic un post, canta cu sufletul si pare ca-i lipseste chitara, iar Sting nonconformist, zambind in coltul gurii, face un recital scurt dar grozav. Imi place atmosfera degajata de clip, sunt mari toti si absolut relaxati, par ca se joaca, insa le iese ceva magistral!

Urmatorul clip este dintr-un film de desene animate „Prince of Egypt” , cu doua voci feminine de asta data Whitney Houston si Mariah Carey, aflate in forma maxima, doua frumoase si talentate, capabile de volte spectaculoase si modulari vocale delicioase.

Schimbam putin registrul pentru a nu cadea in butoiul cu melancolie si ajungem la o piesa relativ mai actuala Shakira si Beyonce, daca tot vorbeam de modulari de voce, sa privim niste modulari de trupuri, absolut gratioase si spre finalul clipului sincronizate tare bine, cu greu reusesc sa le deosebesc!

Inchei prezentarea cu promisiunea de a mai face incursiuni in muzica veche, cu un clip filmat in Italia de Eroz Ramazotti cu o prezentare masculina de exceptie (yammi!) si o Tina Turner plina de viata, o muzica antrenanta, care sper sa va binedispuna si sa va creeze aceeasi stare de bine pe care o am si eu acum. Duminica frumoasa dragilor!

Reclame

14 gânduri despre „Muzica in duet, triplet…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s