Muzica de weekend: Gloria Estefan

O ascult de prin liceu, de secole si recent am redescoperit cateva piese, o voce plina care umple golurile din suflet, niveleaza asperitatile si indeamna la dans. Incepem puternic cu o piesa ritmata puternic, amintind de conga, lipsa de inhibitii si bucurie de viata.

Trecem acum la o piesa mai lenta, sa ne reluam suflul, un „blues la sentiment” cum faceam pe vremuri prin discoteci. Inchidem ochii si visam departe, valuri, mare,soare, vacanta…

Continuam tot cu o piesa lenta, am ales o piesa cantata in spaniola, desi eu nu prea rezonez in limba aceasta, insa imi place calitatea imaginii si a sunetului. Iar Gloria e in forma maxima, o frumoasa

Revenim la ritmuri antrenante, se presupune ca v-ati odihnit destul. O piesa iar de mare, tobe, care parca aduce in capul meu a conga, cu un solo de chitara scurt dar intens si un final delirant in ritmuri nebune!

Inchei pe altfel de ritmuri si alt stil, Gloria insotita de catevau voci superbe care-i dau replica, intr-un videoclip realizat in desert, un cor de exceptie si o orchestratie ampla ca un soundtrack. Enjoy!
Duminica frumoasa!

Reclame

5 gânduri despre „Muzica de weekend: Gloria Estefan

  1. Pingback: O pată de culoare pe pânza vieţii « Gabriela Elena

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s