Ce filme am mai vazut

Tower Heist– Un film cu profesionisti in domeniul serviciilor hoteliere devenind amatori in hotie. Ben Stiller un actor care face fata cu succes rolului de director sufletist si un Eddy Murphy departe de rolurile de print sau intelectual rasat pe care i le stiam, fara poantele care starneau rasul in hohote, dar dandu-i replica adecvat eroului principal. O echipa de oameni obisnuiti inselati de un om de afaceri super bogat, afla mecanismul manevrelor financiare ale acestuia si ii incurca putin socotelile. Film ce arunca o privire asupra oamenilor care se ocupa de serviciile oferite apartamentelor de lux, cu replici amuzante, rasturnari de situatii simpatice, actiune fara timpi morti.

Bridemaides– Film de fete, amicitia veche dintre doua prietene este supusa la grea incercare de aparitia unei noi pretendente la prietenie, mai dotata, mai stilata si parand a avea succes in toate, in timpul procesului de organizare al nuntii uneia dintre protagoniste. Un film amuzant mediu, insa faza de pe autostrada cand eroina incearca sa atraga atentia politistului face toti banii.

Never Let Me Go– Film de plans, cu Keira Knightley in rol secundar, facut dupa cartea unui japonez, prezinta un camin de copii care la prima vedere pare un orfelinat englez riguros, dar care se dovedeste a fi altceva. O meditatie asupra modalitatii de a-ti mari durata de viata pe seama altora si a prieteniei dintre oameni sau a sentimentelor sincere care uneori izbandesc indiferent de conditiile grele de viata.

Friends With Benefits– O comedie spumoasa cu Justin Timberlake, o relatie romantica placuta, fara chestii roz producatoare de diabet. Un fel de ramasag referitor la stabilirea unei legaturi care sa implice amicitie, sex, dar nu sentimente si obligatii. In ce masura reusesc, veti vedea urmarind filmul. Un plus il constituie imaginile din New York in unghiuri mai putin uzuale.

An Education– Tot un film mai potrivit pentru gagici, insa de data aceasta unul meditativ. Optiunile unei liceene vis-a-vis de calea pe care o poate urma la terminarea liceului: facultatea (Oxford-ul in cazul acesta- e film englez) sau casatoria cu un om cu bani. Toate par idilice la inceput, insa concluzia filmului e usor de tras: e bine sa te bazezi mereu doar pe tine. O interesanta privire in trecut, actiunea se intampla in anii ’60, moda, rochii elegante, cocuri elaborate, alte vremuri, dar cu aceleasi probleme.

Reclame

4 gânduri despre „Ce filme am mai vazut

  1. 🙂 si eu acest weekend am ales filmele dupa cum urmeaza

    Extremely Loud Incredibly Close.2011 – baietelul Oskar, e convins că tatăl său, care a murit în timpul atacurilor asupra turnurilor gemene World Trade Center din New York în 9 septembrie 2001, i-a lăsat un mesaj secret, ascuns undeva în oraş. băieţelul a găsit o cheie si incepe sa caute prin New York locul unde se potriveşte cheia. nu m-a dat pe spate dar…merge 🙂

    Source Code (2011) – capitanul Colter Stevens este trimis inapoi in timp pentru a incerca sa-l opreasca pe unul, care avea de gand sa arunce Chicagoul in aer. e foarte fain filmul, ti-l recomand 🙂

    The Girl With The Dragon Tattoo – stiu ca l-ai vazut :). l-am vazut si eu si mi-a placut 🙂

    zi fainaaaa….

  2. Am vazut si eu Friends with benefits, Tower Heist fiind de asemenea prin calculator de ceva vreme. Probabil cu prima ocazie il voi viziona. Multumesc si de celelalte recomandari si salutari !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s