Leapsa: De-ale lui Rudolf

Ma tot eschivez, dar lepsele continua sa vina, asa ca pana nu adun corul de injuraturi alaturi de ploaia de rosii flescaite si oua clocite, incerc s-o onorez pe cea de la Kadia, creata de inepuizabilul Rudolf:

1. Care este lucrul cel mai bun pe care îl aveţi de oferit unui actual (posibil?!) sau eventual viitor iubit?
Toleranta.

2. Care este lucrul pe care aţi dori să îl spuneţi cu voce tare unui actual sau eventual iubit, însă nu vă puteţi imagina că veţi îndrăzni vreodată ?
Mi-e greu sa concep ca n-as indrazni sa spun ceva. Uzual asta cu indrazneala ma cam provoaca, iar de spus e atat de simplu!!! Arunc bomba si fug!

3. Care ar fi cadoul perfect de Valentine’s Day (eventual Dragobete, dacă sunteţi mai naţionalişti sau tradiţionalişti), pe care vă puteţi imagina că i l-aţi putea dărui iubitului actual sau unui iubit ideal potenţial de viitor astfel încât să ştiţi aproape cu siguranţă că se va simţi autentic fericit de această iniţiativă din partea dvs. ?
Ma feresc de etichete gen „perfect”, dar as incerca sa vad ce-si doreste si in ce masura pot eu sa-i zapacesc mintile, indeplinindu-i dorinta peste asteptari!

4. Care este un vis încă neîmplinit al dvs pe care aţi dori să vi-l îndeplinească actualul sau viitorul dvs iubit ideal?
Venetia, Paris sau ceva insule cu nisip alb si apa albastra.

5. În ce mod sau privinţă aţi dori ca relaţia dvs amoroasă curentă să fie oarecum diferită (mai bună), sau viitoarea dvs relaţie amoroasă ideală să fie diferită (mai bună) decât cea/cele precedente ?
Mi-ar placea sa fie liniste si atat cat se poate siguranta, ma obosesc sicanarile, luptele pentru cine-i mai destept, explicatiile interminabile si absolut inutile pornind de la nimic.

6. Care sunt temerile cele mai mari pe care le aveţi în legătură cu relaţia dvs amoroasă curentă sau o eventuală relaţie amoroasă de viitor ?
Singuratatea, al treilea intre noi, drumuri diferite.

7. Care este năravul, tabietul sau trăsătura dvs de caracter care credeţi că poate fi în mod real dăunătoare relaţiei dvs amoroase curente sau unei potenţiale relaţii amoroase de viitor ?
Plictiseala, dar nu fata de omul de langa mine, ci fata de aceleasi activitati repetitive zilnice.

8. Ce joc sexual pe care nu l-aţi încercat încă niciodată credeţi că v-ar face plăcere să îl încercaţi în viitorul apropiat în relaţia dvs amoroasă curentă sau una iminent viitoare, poate chiar de Valentine’s Day, sau de Dragobete, dacă nu de Crăciun sau Revelion ?

Ceva roluri sau poate ungeri cu materii dulci…dar nu sunt sigura ca asta e chestia care-mi lipseste cel mai mult in viata…

9. Care ar fi jocul sexual de care ştiţi din auzite sau din filme/cărţi/reviste, inclusiv on-line, şi pe care îl consideraţi în general OK pt oameni în general, inclusiv prieteni, însă pe care dvs personal nu aţi dori să îl încercaţi niciodată?
Intrebarea asta ma cam depaseste putin…dar poate cu timpul ma voi informa, desi… nu-i sigur.

10. Care este complimentul care v-ar face plăcere să îl auziţi cel mai des de la iubitul dvs sau de la un potenţial iubit de viitor?
„Ah, cat de inteligenta, extraodinar de superba si perfecta poti fi mereu!!!” cred ca mi-ar ajunge!

11. Completaţi această propoziţie: Fericirea nu este decât o stare de spirit.

… la care trebuie sa muncesti continuu.

12. Completaţi această propoziţie: Dragostea nu este ceea ce vrei tu.

… dar cu siguranta ca poate fi mai mult!
13. Puteţi enumera măcar un lucru util pt dvs personal pe care l-aţi învăţat de la iubitul dvs actual, sau pe care credeţi sincer că l-aţi putea învăţa în viitor de la un eventual iubit?

Sa nu spun „nu” atat de rapid la orice-i nou, atat timp cat nu stiu exact despre ce e vorba, sa incerc sa-mi pastrez calmul si sa negociez tot ce nu-mi convine, sa lupt pentru a fi fericita chiar daca uneori ratez, pentru ca merit, asa cum meritam cu totii (sa fiu fericita, nu sa ratez)!

14. Ce lucru util pt relaţia dvs amoroasă sau eventual potenţial util pt o viitoare relaţie amoroasă credeţi că aţi putea înfăptui în maxim 90 de secunde?

Un „Doamne ajuta!”

Leapsa merge mai departe la: Vienela, ca-i plac lepsele, la Ella, careia ii multumesc pentru desele comentarii si la Nice, care nu mai stiu exact daca raspunde la lepse, dar poate aceasta i se va parea simpatica.

Anunțuri

20 de gânduri despre „Leapsa: De-ale lui Rudolf

  1. Am primit-o si de la Vladen. Incercam sa ma fofilez, sa o fac uitata, dar acum e musai sa o rezolv. :)) Are cateva intrebari dificile, la care trebuie sa te strecori, sa eviti orice raspuns care ar putea fi interpretat. :))
    Arunci bomba si fugi? Suna destul de periculos ceea ce spui. :))

  2. Asta da leapsa apocaliptica, ca sa fiu in ton cu ziua in care ne aflam. :)) Ce intrebari, e prima data cand le citesc intr-o leapsa din blogosfera… O s-o iau ca pe o provocare, dar o sa raspund dupa Craciun…
    Observ ca nu te mai saturi de plaje cu nisip alb si ape turcoaz… 😀

  3. Oh… cand mi-am våzut numele m-am blocat… tocmai må gandeam la ce ciudate intrebåri ai ales så råspunzi 😀 Sincer, dar cred cå o så dureze ceva timp så råspund 😛 Multzumesc 😉 esti drågutzå

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s