Hai ca m-am enervat!

Știți că nu mă bag în polemici de nici un fel, cu atât mai mult în cele legate de politică sau religie și mai știți că nu urmăresc știrile, mai ales la tv, motiv pentru care mă blamează multă lume, iar ai mei se miră cum pot trăi într-un asemenea glob de sticlă. Totuși, am parte în fiecare zi de câteva minute de știri condesate, în drum spre munci, că să nu fiu chiar complet ruptă de realitate și mută-n conversații. În consecință, de câteva săptămâni singura știre repetată obsesiv este cea cu închisoarea protejatei fostului președinte (nu-i spun numele, pentru că mi-e lehamite!). Nu discut tupeul și sfidarea din declarațiile ei, care îmi arată clar că indiferent cât va ține capul de afiș al știrilor, nu are nici o teamă că va rămâne fără bunuri sau libertate- și cred cu convingere că așa va fi! Mă întreb doar care-i rostul atâtor arestări mediatizate, urmăriri că-n filme, declarații zgomotoase? Bun s-a furat, dar se fură că-n codru dintotdeauna în țara asta! Da, sper și eu, că toată lumea, în mai bine, dar când mai au timp să și muncească la ridicarea țării și la gestionarea miilor de probleme economice, când tot ce aud sunt numele unor noi arestați? Nu mă pot opri să mă gândesc la vorba aia veche „pleac-ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot că proștii!”
Tot la știrile de azi dimineață, m-a enervat teribil altă enormitate, despre medicamente, de această data. Referitor la ieftinirea lor, la care se opun producătorii (evident!), dar sub ce motiv infantil? Că astfel celelalte țări vor cumpără de la noi, iar bolnavii noștri vor rămâne fără medicamente. Pe bune??? Adică nu producem, că se cumpără??? Păi nu acesta ar fi scopul unui bun comerciant? Să aibă un produs ieftin și bun, care să se vândă peste asteptarim, oriunde??? Și nu se gândește nimeni, chiar niciodată la bietul și amărâtul bolnav, care moare cu zile că nu-și permite tratamentul? Știu că sunt alte politici aici și tone de bani de câștigat, în care binele omului de rând nu va intra niciodată în discuție. Dar dacă știm cu toții care-i adevărul, pentru ce mai e nevoie de mascaradă asta repetată că pentru proști?

Reclame

12 gânduri despre „Hai ca m-am enervat!

 1. Bine spus si probabil tot asa se enerveazå incå multå lume, inså nu atat de multi care så aibå curajul si så facå ceva. Nici eu nu må bag in polemici si nu-mi stresez capul cu politica, inså o vecinå polonezå afland cå sunt rom. mi-a spus ceva de genul ” dacå si rom. dådeau foc la vilele oricårui asa-zis millionar- de -peste- noapte, sigur se mai potoleau din furatul tårii”. Ea zice cå ei asa au fåcut imediat ce asa zisii democrati fåceau imprumuturi la fondul monetar, inså in tarå nu se vedeau imbunåtåtiri.

 2. sa stii ca eu am renuntat sa ma mai enervez din cauza tampeniilor diversilor politicieni sau organe (!) de decizie. pentru ca am senzatia ca oricum suntem niste papusele pe niste sfori – de unde si vorba a trage pe sfoara, probabil :D. si aici apar o gramada de dobitocenii in stiri, te miri uneori de unde atata prostie si nesimtire 😮

 3. Mama mea (sa spunem ca tot eu) plateste 5 milioane pe compensate asa ca… multi ii „pomenesc” Enervarea ta e normala.
  Cat despre Udrea, atat de tare m-am saturat de tot ce mi s.-a insirat pe newwsfeed incat am cam tacut pe FB. Si pe blog din motive personale.
  Pentru Dumnezeu, JackSpintecatorul sa fi fost si tot nu s-ar fi bucurat atat oamenii!! Nu mi-a placut femeia asta dar au fost sute de arestari, a ei e altfel, cu catuse Vuitton sau doar „hai sa ne bucuram c-au saltat o pe blonda asta ca ea a furat cel mai mult!
  Intrebare- au recuperat prejudiciul? Ehhh. Recuperati prejudiciul, atotputernicilor de la DNA si apoi lasati femeia sa-si cumpere genti dintr un salariu de 300 euro!! Ce, e mai grea inchisoarea?

   • Cu rima, pentru ca vezi, nu avem specialisti, experti care sa intre in politica, sa poata avansa si sa fie impinsi in fata. Acu imi vine in minte cazul lui Raed Arafat – medic fata de care am un respect deosebit, politician slab care poate doar sa serveasca niste interese, nu sa lupte cu un intreg sistem si s-a vazut, nici nu a facut-o, nici nu stiu daca a incercat cand a avut oportunitatea.

   • asta cu oamenii pusi in frunte pentru a face bine poporului mi se pare din ce in ce mai mult o utopie. am indoieli ca se intampla asta pe undeva, chiar daca-s mai avansati ca noi. sunt doar pioni care servesc unor interese…cei de jos ori se resemneaza ori ignora.
    prin ce suntem insa diferiti ca romani, e doar faptul ca inca traim cu impresia ca daca ne unim reusim sa rasturnam ceva si va fi mai bine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s